VÉLEMÉNYEK

Mérai Kata
Tüske Roland
B. Török Fruzsina

„Budaörsi lakosként gyakran előfordul, hogy Budapesten van egy esti programom, pl. színházba és / vagy étterembe megyek. Ma már eszembe sem jut, hogy a saját autómmal kapkodva, a késő délutáni forgalommal szembenézve, a célpont körül keringve, parkolóhelyet keresve, majd onnan jó messze találva, magassarkúban Budapest utcáin futva, szerencsés esetben az előadás kezdetére éppen odaérve, kifulladva és kimelegedve, és a már kényelmesen elhelyezkedő közönséget felállítva tegyem ezt meg. Számtalanszor előfordult, de ma már csak taxival megyek. Elvégre kikapcsolódni indulok és ezt csak így lehet: Kényelelemben, a jókedvemet megőrizve és ha kedvem van, akkor a sofőrrel beszélgetve, nyugalomban, mert biztosan tudom, hogy odaérek, mert a taxit a buszsávban nem büntetik meg, sőt ha akarom, akkor az estét még egy pohár pezsgővel is feldobhatom 🙂 Egy feladatom még így is marad persze: időben elkészülni, mire a Bors Taxi ideér… 😉 Hogy miért pont velük megyek? Mert több csalódás is ért, ráadásul leginkább céges törzsutasként, két taxi társaság esetében is. A Bors Taxira eddig még mindig számíthattam, akármikor is hívtam őket. A sofőrök mindig kedvesek, pontosan tudják, hogy mi az, ami számomra fontos és ezért ez a minimum, hogy ezt az ajánlást megírom. Köszönöm, hogy vagytok! :)”
Erika, Budaörs

„Sosem voltam az a nagyon taxizós fajta. A tömegközlekedéshez szoktam hozzá. A taxit mindig is luxusnak gondoltam. Aztán egy nap úgy hozta a sors, hogy a barátnőm bemutatta Liptay Gyulát. Olyan barát mutatta be, akinek a szava épp elég ahhoz, hogy bizalmat szavazzak neki. Hoztam már sok jó döntést az életemben, ez is az egyik a sorban. Gyula személyében nem egy megbizható taxist találtam, hanem bizalmi embert. Akire ha úgy alakul, a gyerekeimet is nyugodt szívvel bízom, hogy eljussanak biztonsággal A-ból B-be.”
Fruzsina, Budapest

“Csak pozitív tapasztalatomról tudok beszámolni a Bors Taxival kapcsolatosan. Többször utaztam már Liptay Gyulával, Gyuszival, aki mindig pontosan ért oda, ahová hívtam és mindig határidőre vitt el úti célomhoz. Az utazás alatt szeretek beszélgetésbe elegyedni, mert nem szeretem, ha úgy telik el az idő, hogy csendben, de feszengve üldögélek. Gyuszival mindig lehet beszélgetni, barátságos és kedves ember, akinek köszönhetően az utazás jó hangulatban telik és az ember úgy érzi, hogy egy szempillantás volt az utazás. Szívből ajánlom a társaságot és Liptay Gyuszit annak, aki megbízható sofőrrel és barátságos hangulatban szeretne taxival közlekedni a városban!”
Dóri, Budapest

„Mivel Törökbálinton élek, eddig mindig gondot okozott, hogy milyen taxitársaságot hívjak, akár a városban lett volna dolgom, akár egy reptéri fuvar esetén. Mióta a Bors Taxira rátaláltam, sokkal könnyebb az életem, így mindent nagyon rugalmasan tudunk egyeztetni, pl. egy koncert helyszínre való szállítást. A legjobb, hogy mindig tudom, ha a koncert vagy rendezvény vége előtt egy fél órával írok üzenetet, akkor biztosan ott fog várni az autó és nyugodtan hazaérek, nem kell aggódnom, hogy hogyan találok a tömegben egy korrekt, kedves taxist. Köszönöm szépen, hogy veletek mindig biztonságban és jókedvűen utazhazhatok.”
Sarolta, Törökbálint